Three different outfits

Skapade detta kollage på Polyvore.
 
Hade tänkt jobba idag med Olivia men jobbet ställdes in av någon anledning. Så har spenderat min dag hemma än så länge, lite segt men så är det. Imorgon där emot ska jag åka till Stockholm med Botilda och äntligen ska jag köpa Hollies jackan som jag suktat efter ett tag nu!! ♥♥♥♥
Sen så ska vi också gå på Catching Fire på bio och äta gott. :)
 
- Beata Guthenberg
 
 
 

Fika med babe!

Hejsan babes!
Haft en bra fredag än så länge, efter skolan så åkte jag till Södertälje där jag träffade Botilda. Vi fikade på Castello och gick lite i affärer. Träffade också Majken, Ida och Ida W på stan, fina tjejer <3




Resten av fredagen ska jag nog spendera hemma, äta god middag, mumsa på lite lussebullar och se någon film kanske. Imorgon ska jag jobba med Olivia #skatjänafettmedcash <3

- Beata Guthenberg

THROWBACK THURSDAY!

 
 
Throwback Thursday till Altea, Spanien förra året.
 
- Beata Guthenberg
 

Julpyntat

Det är 22 dagar tills jag får jullov och det är 26 dagar kvar tills Julafton. Dessutom så är det första advent på söndag..., så idag blev det julpyntning på schemat. Nya gardiner sattes upp, kuddfodral byttes och stjärnor sattes upp i fönstrerna. Riktigt fint och mysigt tycker jag att det blev! :)
 
 
Jag tycker att det ska bli mysigt med jul och jag kan faktiskt ersänna att jag små längtar lite tills första snön kommer. Det är så mycket finare med snö än med det här grå, trista vädret. Fast iförsig lite sol ser man då och då. 
 
- Beata Guthenberg

Bilder från i tisdags!

Tjo! 
Ledsen för den dåliga bloggningen men jag har brist på idéer och lusten finns inte alltid här. Men samtidigt vill jag ta tag i att fixa en ny och fräsch design samtidigt som jag vill sätta upp ett mål för att köpa en Canon EOS 1100D så att mina bilder blir bättre, vilket förhoppningsvis kommer leda till bättre bloggning. 
Jag vill inspirera andra med min blogg, jag vill vara nöjd med inläggen jag lägger upp. Jag vill lägga upp dagens outfit varenda dag, jag vill skriva om nyheter och dela med mig av mina åsikter. Jag vill skriva saker som intresserar andra. Ni kan hjälpa mig med det här, det enda ni behöver göra är att kommentera vad ni vill läsa om och se mera av här i bloggen! :) Det hade varit till stor hjälp!
Bjuder på lite bilder från jobbet i tisdags ♥
 
 
1. Botilda och Emma leker coola. 
2. Jag och Emmis ♥
 
- Beata Guthenberg
 
 

Paradise hotel 2013

Paradise Hotel Sverige är igång igen.
Så spännande, följer serien och har sätt alla avsnitt som kommit ut än så länge. Samir är bara för snygg, typ snyggaste killen i hela världen haha. Två av mina kompisar såg honom och Paow i Stockholm igår och dom gick inte fram!! :O Jag hade seriöst sprungit fram och frågat om jag kunde ta bilder med dom, få deras autografer och typ pussat på Samir lol. Frustrerande med tanke på att jag befann mig i Stockholm precis samma tid som dom, varför fick inte jag träffa dom?? :(
 
 
Följer du Paradise Hotel Sverige? Inte? Du borde göra det, det går på tv3! :)
 
- Beata Guthenberg
 
 
 

Starbucks tar Sverige med storm

Som ni kanske hört så kommer Starbucks till Sverige på riktigt under nästa år (2014). 
Tidigare så har Starbucks bara funnits på Arlanda och på tre olika tågstationer runt om i Sverige. Men nästa år kommer Starbucks invardera Sverige med många nya kaféer.
Mina åsikter om detta är såklart positivt haha, tycker att det ska bli riktigt spännande. Jag tror att många andra tycker som jag, att detta ska bli både spännande och kul. Jag vet inte vad andra tänker men min spänning kommer främst från att man har ju läst blogginlägg där folk skriver om sin shopping dag i New York och kaffe pausen på Starbucks, eller hur dom stannar på Starbucks i timtal när regnet öser ner utanför. Jag tror att många tycker att det ska bli spännande framförallt för att man får en liten känsla av att man är i New York eller London.
 
 
Jag tror att Starbucks kommer ta Sverige med storm.
Vad tror du? Tror du att Starbucks kommer få sina konkurrenter här i Sverige? Kanske Waynes Coffee eller Espresso House? Dela med dig av dina tankar och åsikter! :)
 
- Beata Guthenberg
 

Tisdag morgon

What a wonderful morning.
Solen skiner, startade dagen med en god frukost och lektionerna passerar fort förbi. That's one side of the storie, den andra är att jag somnade klockan tolv igår, jag är döds trött, hann inte dricka mitt kaffe imorse och jag är sååå hungrig. Plus att svenska lektionen gick över tid vilket betyder två minuters rast innan nästa lektion börjar. Suck. 
 
 
En latte på Pressbyrån sitter dock aldrig fel. Idag ska jag jobba efter skolan, vilket blir jobbigt eftersom att jag är så trött. Men jag behöver pengarna så jag får helt enkelt göra det i alla fall.
 
- Beata Guthenberg
 

Passion for fashion

 
Gjorde ett litet kollage snabbt på polyvore.com. 
Kändes som om ni var värda mer än en värdelös text om min "mycket intressanta dag". Haha, hursomhelst...Hur har ni haft det idag fina läsare? Själv har jag haft en ganska okej dag, skola som vanligt till klockan två och sen stannade jag kvar på skolan ett tag för att arbeta med Lillia och Olivia på våran engelska redovisning om Thanksgiving. Tänkte mest kika in och önska er en fin kväll. 
Kram! 
 
- Beata Guthenberg
 
 
 

SÖNDAG!

Hej söndag, snälla måste du vara här? Redan? Känns som jag inte fått någon helg alls, vill att det ska vara lördag imorgon, jag vill ha hela helgen framför mig. Men tiden går...Hursomhelst,,,fick en härlig start på dagen med denna frukost!
 

 Vanilj yoghurt & müsli, grillad macka, apelsin juice och en kopp svart te.

Har precis flyttat till mamma och det var riktigt kul att se henne. Har längtat efter henne, snart hade vi tänkt ta en fika. Mysigt de! 
 
- Beata Guthenberg
 

CATCHING FIRE

Catching fire. Hungerspelen 2. 
Äntligen går filmen på bio och jag bara mååste gå på den. Blir nog nästa helg misstänker jag, för längre än så kan jag nog inte hålla mig... :) Den första filmen var ruggans bra och böckerna likaså. Det ska bli riktigt spännande och kul att se Catching Fire, speciellt då jag inte kommer ihåg vad som hände i böckerna eftersom att det var ett tag sen jag läste dom.. :)
 
 
Idag så var jag som sagt på skolan i stortsätt hela dagen. Vi hade nämligen basar på skolan idag och som klass åtta var våran uppgift att hålla i spöktunneln. Det var ganska okej faktiskt, inte jätte kul kanske men heller inte jätte tråkigt. Och allt gick hyfsat bra tycker jag, dom flesta som gick spöktunneln verkade i alla fall blivit skrämda. Nu tänkte jag gå och lägga mig och sova, riktigt trött efter dagen. 
Imorgon får jag träffa mamsen, hennes flyg har nog precis kommit in på flygplatsen nu, wiii!!! ♥♥♥ 
 
- Beata Guthenberg

FRIDAY MORNING!

Hello everybody! 
Finally fredag, äntligen! Ska bli så skönt med helg, även fast jag knappt kommer att få någon i huvudtaget (vi har basar på skolan imorgon och vi måste närvara i stortsätt hela dagen eftersom att vi har ansvar för spöktunneln). Haft en ganska risig start på morgonen med ett fysik prov som gick allt annat en bra men jag får helt enkelt hoppas att jag blir godkänd, annars blir det omprov.
 
Tre mysiga bilder från Kulturhuset igår.
 
Hoppas ni alla får en fin fredag, bloggar senare så vi hörs då. Puss och kram!
 
- Beata Guthenberg

TORSDAG

Strålande dag än så länge. 
Fick en ganska så seg start på morgonen med dubbeltimme i fysik men sedan dess har det bara gått uppför. Blev en god gratis fika på Kulturhuset med café latte som paus bland fotandet. Olivia sommarjobbade ju där i somras och vi praoade dessutom där innan sommarlovet så det var två anledningar till varför vi fick gratis fika. Fika sitter aldrig fel, speciellt inte när den är gratis!
 
 
Bestämde mig för att inte jobba idag trots allt, har fysik prov imorgon så måste bl.a plugga lite, sen så är det ju också skönt att bara vila och ta det lugnt! :)
 
- Beata Guthenberg

I LOVE TO FIKA!

Efter skolan idag åkte jag med Botilda till Södertälje centrum. Vi kollade lite i affärer, fikade och pratade. Det var mysigt, fikade för över 100 kronor,,,men ibland kan det va gött att skämma bort sig själv ;)



Imorgon tänkte jag kanske jobba, får se hur det blir. Annars kanske jag pluggar lite exta inför fysik provet på fredag eller så drar jag till gymmet. :)

- Beata Guthenberg

FYRA BILDER

 
4 bilder som jag tagit under de tre senaste dagarna. 
Blev klar med mitt bildspel idag i skolan och är verkligen nöjd med resultatet. Tycker att bilderna passar ihop och att man kan se en färg från en bild i alla bilder. Färgerna i bilderna liksom matchar med varandra :) 
Bildspelen som vi i foto gruppen har gjort kommer att visas upp på Lördag under basaren som kommer att vara på skolan och några av våra foton kommer också hängas upp som en liten utställning. Så det är ju kul :)
 
- Beata Guthenberg
 

FOTOGRAFI!

Hej på er!
Jag har haft en ganska så bra dag hitills och jag trivs verkligen med att spendera i stortsätt hela skoldagarna med att fota och redigera bilder. Det är inte bara ett stort intresse för mig utan jag tycker också att det är väldigt kul samtidigt som jag får chansen att uppdatera bloggen med fina bilder! :)
Så återigen tänkte jag lägga upp ett antal bilder som jag tagit de tre senaste dagarna!
 
 
Nu är det lunch, gud vad gott det ska bli. Jag är super hungrig. 
Idag efter skolan hade jag antingen tänkt åka till Södertälje med Botilda och göra några få ärenden eller åka och jobba. Gymmet blir det nog i alla fall inte, jag är helt slut. Hörs senare hursomhelst. Kram!
 
- Beata Guthenberg

PROJEKT VECKA - FOTO!

Hej på er!
Sitter just nu i skolan med en mac dator framför mig och redigerar bilder som jag tagit under den senaste timmen. Har ju som sagt projekt vecka i skolan denna vecka och valde att hålla på med foto så det är det jag kommer att hålla på med resten av veckan. Tänkte bara lite snabbt säga hej, önska er en fin tisdag och visa några av bilderna som jag tagit! :)
 
 
Har spenderat mycket av min "foto tid" nere vid vattnet och försökt fånga bilder på när fåglarna lyfter från vattnet och när vassen svajar. Är ganska nöjd med flera av mina bilder och jag ser fram emot att uttveckla min foto förmåga under den kommande veckan! :) 
Kram!
 
- Beata Guthenberg
 
 
 
 

Hollies jacka!

Har fått lite frågor om jag skulle kunna visa bilder på jackan som jag sparar pengar till och det kan jag absolut göra. Flera av er har säkert sätt jackan förut eller känner till märket, eller kanske till och med har en likadan? Fastnade just för denna jacka för att jag tycker den är snygg, den är av dun så förhoppningsvis varm också och den har äkta päls! :)
 
 
Och här har ni den, hollies jackan som jag suktat efter ett tag nu! (haha tre veckor snarare...)
Jackan kostar 2995 kronor på SALT och jag har redan sparat ihop hälften. Vet att det är en dyr jacka men jag bara måste ha den....kär i den typ. Har inte bestämt färg ännu så får se vilken det blir :)
 
- Beata Guthenberg

Hårt pass på gymmet!

Tjena mina fina! 
Har ni haft en bra dag? Min dag har faktiskt varit ganska så suverän. Vi har projekt vecka i skolan denna vecka så har spenderat i stort sätt hela dagen med att fota och redigera bilder vilket jag tycker är väldigt kul. Det kommer jag också hålla på med resten av veckan så det ska bli nice. Slutade redan klockan två och åkte sen till Södertälje där jag mötte Botilda och vi köpte varsin latte och macka på pressbyrån som vi åt på tåget mot gymmet. 
Kändes riktigt bra att vara tillbaks i gymmet igen, gav gärnet idag när vi tränade armar och det är verkligen roligt när man ser resultat, har fått värsta arm musklerna och grejer. Nu lyssnar jag inte på "Beata" längre, från och med nu är det "Biffen" som gäller...haha ;)
 
 
Imorgon ska jag gymma med Botilda igen, vet inte riktigt vilken muskelgrupp vi hade tänkt träna men hård träning blir det vilket som. :)
 
- Beata Guthenberg

Min mango

Tjena babes! 
Hur har er dag varit? Jag har spenderat min dag hemma, varit en seg söndag med andra ord. Men ändå ganska skönt att bara chilla. Myst med min fina mango. 


Kram!

- Beata Guthenberg

Lördag!

Hej mina trogna bloggläsare!
Hoppas er dag har varit bra, själv har jag spenderat min lördag med att jobba vilket faktiskt känns bra nu i efterhand då jag sparar ihop pengar till en dyyyr jacka. Nu är jag trött så ska nog gå och lägga mig snart, imorgon ska jag sova länge och kanske dra till gymmet också :)


Kram!

- Beata Guthenberg 

Weekend!

Hola amigos! 
Ledsen för den dåliga bloggningen men livet rullar på och det kan ibland vara lite svårt att vara tillgänglig på bloggen samtidigt. But anyways here I am denna vackra november lördag. Sov hos Olivia igår, vi åt gott och kollade på film. Sen idag fick jag skjuts hem vid nio för att hinna hem och duscha,blogga och äta frukost innan vi tänkte dra och jobba. Nu är allt klirrat och klart och vi drar om en halv timme. Peace out! 
Personligt meddelande: Saknar dig redan mamma och jag hoppas du har det bra i England! 




Ha det bra, vi hörs! 

- Beata Guthenberg

Chokladpudding

Jag och Botilda skämde bort oss själva lite förut och gjorde chokladpudding med vispgrädde. La upp det i fina glas och var tvungna att fota lite eftersom att det såg så gott ut! :) 



See you later aligators! 

- Beata Guthenberg

Höst bilder!

Tjo mina snygga läsare! 
Haft en bra onsdag och är grymt glad att det är fredag iövermorgon. Än så länge har jag inga planer inför helgen men hoppas att jag hittar på något kul. Tog lite fina höst bilder förut som jag tänkte visa för er! :)




Imorgon hade jag tänkt jobba, är helt pank och jag hatar att vara det så hoppas jag tjänar grymt med cash! 
Ni får ha en fin kväll hörni! :) 

- Beata Guthenberg

Hett just nu!

5 godingar just nu enligt mig.
Först ser du de bruna Johnny Bulls skorna och jag måste nästan säga att jag är kär i skorna, det är ju uppenbart att Johnny Bulls kopierar Primeboots men jag kan bara inte låta bli. Men de köpet får nog vänta, har ju precis köpt skor för 2000. Sen ser du de bruna Ugg Australia skorna som har blivit en stor hit runt om i världen, super snyggt nu i höst och vinter!! Dessa fem skorna är hursomhelst fem favoriter och en trend nu på hösten och vintern. 
 
Dessa skor är heta i år och kanske håller det sig till nästa år också, fem sko tips från mig!
 
- Beata Guthenberg
 
 
 
 

Morning

Godmorgon!
Startar dagen med en skål vanilj yoghurt med musli och med nya friska tag samt med förväntningar över dagen. Önskar er alla en fin tisdag, jag kommer att tilbringa en stor del av min dag i skolan, sen tänkte jag plugga spanska glosor och ta det lugnt mest. Vad skulle jag göra utan dig kaffe?

 
Bjuder på två webcam bilder med dålig kvalite. Men bättre än ingenting, eller hur guys??
 
- Beata Guthenberg
 
 

En hiss & ett tips från mig!

Att matcha plagg och att kombinera färger, skor,väskor,toppar och detaljer. Nånting som jag och hundra tusentals andra tjejer beundrar och fascineras av...Mode.
Så glad över mitt köp när denna kabelstickad Gant tröjan blev min. Den är hur mysig som helst och går att matcha med nästan vilka andra plagg som helst. En hiss & ett tips från mig, den kostar 1099 kronor på Gant! 




Väldigt snygg att matcha med guld smycken. 

- Beata Guthenberg

Elsas mode

Efter ett avslappnat bad tar jag mig en kopp te och läser i Elsas Mode. 
Jag älskar redan boken och jag är bara på sida 57, det är den perfekta boken om du älskar mode, the "girly" - style,  skvaller och framförallt New York. 
Sofi Fahrman som skrivit boken är också en av mina förebilder så det stärker såklart ens förhoppningar om boken och jag måste bara säga att boken har överträffat mina förhoppningar! Om du inte redan läst boken så borde du göra det! 


 
Nu tänkte jag läsa ett kapitel till sen måste jag öva på mina spanska glosor som jag har tills på onsdag. 
Kram på er! 

- Beata Guthenberg

INSPIRATION






Bjuder på lite inspirations bilder. 
Min dag har varit seg, men fick iaf åka ganska tidigt från skolan till tandläkaren och sen slapp jag åka tillbaka till skolan efter det för att bussarna inte gick dit. 
Alltså en ganska chill dag men skulle nog ändå inte kallat det en bra dag. Lite deprimerande faktiskt av någon anledning. Får se va som händer imorgon, puss! 

- Beata Guthenberg 

FARS DAG!

Hej babes!
Ledsen för att jag inte bloggade igår, men sånt är livet...Man kan inte alltid ha lust till att blogga....Hursomhelst, igår fikade jag på Tratten med pappa och det blev lite julhandling också. Och idag fixade jag en jätte god frukost till honom, Botilda köpte blommor och vi gav honom kort som vi ritat! :) Det förtjänar han, han är en riktig bra pappa och det måste man påminna honom med ibland, speciellt på fars dag :)


Idag ska jag flytta till mamma och senare så ska Elise och Olivia sova över! 

- Beata Guthenberg

Birca Cruises

Hej på er!
Har ni haft en awesome fredag än så länge? Min dag har i alla fall klart varit nice och gårdagen var inte heller så dum. På kryssningen åt vi god mat, shoppade på Tax Free, badade bubbelpool, sjung kareoke, dansade, var ute på däck och myste inne i hytten. Blev en väldigt lyckad mini resa och det var faktikst väldigt skönt att komma bort lite, trots att det bara var 24 timmar. 
 
Stockholm innan vi gick på Birca Cruises igår eftermiddag.
 
Det första vi gjorde när vi kom ombord på båten var att kolla in lekrummet...haha.
 
Haha dagens roliga bild?
 
Vid frukosten satt vi vid ett fint bord med en härlig utsikt ut över havet!
 
Frukosten var det heller inget fel på....
 
Vi hade det också riktigt skönt i bastun på våning 10...
 
Men det var nästan skönare i bubbelpoolen faktiskt...
 
Efter en bra stund i bubbelpoolen och i bastun satt det fint med en drink. 
 
Från Tax Free fick jag med mig ett mobilskal från Guess och en concealer från Viva La Diva hem.
 
Har som ni kanske märker haft ett par roliga 24 timmar. Nu hade jag tänkt njuta av min fredagskväll med lite film mys. Imorgon hade jag tänkt jobba men jag orkar nog faktikt inte med det. Får nog bli en plugg dag imorgon blandat med en mys dag hemma eller så kanske jag drar till gymmet...Får helt enkelt se vad som händer.
Puss & kram!
 
- Beata Guthenberg
 
 
 
 
 

Kryssning nudå!

Hej mina babes! 
Hur har ni haft det idag? Jag har haft en ganska så chill dag i skolan och var till och med tvungen att åka därifrån tidigare för att hinna packa klart till kryssningen och för att hinna med bussen till båten.
Men tänkte såklart på er och kände mig tvungen att uppdatera bloggen lite innan jag beger mig iväg. 
Det är en 24 timmars kryssning tror jag, så jag är hemma inom kort. Vi hörs nog inte tills dess då det inte brukar finnas internet på båten och då det kan bli rätt dyrt när man paserat den svenska gränsen. Men jag önskar er en fin kväll och hoppas att ni får en bra fredag imorgon!
 
Bilder ifrån när jag var på kryssning med Olivia och hennes familj i början av sommaren. 
 
Puss & kram!
 
- Beata Guthenberg
 
 
 
 

Julklapps jakt i Sthlm!

Tjena babes! 
Hur har ni haft det idag? Jag har haft en awesome studiedag i Stockholm med bästavännen, Olivia. Köpte sju julklappar och alla var fina och nu är det bara 4 kvar som måste köpas :) 
Olivia köpte också ett par skor till sig själv och sen bestod resten av dagen av lunch på Urban Coffee och kaffe latte och skvaller på tågresan hem. 
 

 
Ändrade dagens outfit i sista sekund.
 
 
Guiltad marinblå jacka - MANGO // Sjal - Glitter // Klocka - Ur&Penn // Väska - Rinascimento // Jeans - Hollister // stövlar - Hunter. 

 
- Beata Guthenberg

DAGENS OUTFIT!

Hej mina fina!
Detta blir dagens outfit, drar om en liten stund till Stockholm med Olivia och det ska bli kul. Jag ska köpa mest julklappar men Olivia ska nog bara shoppa till sig själv. Gillar att vara tidigt ute med julklappar för att man sen ska ha pengar till annat, och kunna göra vad man vill.
Plus att det är skönt att slippa att behöva stress köpa alla julklappar i sista sekund.
 
 
 
Tröja från GANT // Jacka från Hollister // Väska från Rinascimento // Jeans från Hollister // Stövlar från Hunter.
 
Hopppas ni alla får en fin dag, jag kommer njuta av min studiedag :)
 
/ Beata Guthenberg
 
 


AVICII FÖRSTA MARS!

Det hela började med att jag klickade in på olästa inlägg och där bläddrade jag bland alla inlägg som dom jag följer på Blog Lovin lagt upp under dagen. Jag klickade sen fram ett inlägg där en tjej bloggade om att hon skulle gå på Avicii konserten och att hon beställde biljetterna idag på ticnet.
Då blev jag helt paff och förvånad, men samtidigt förväntansfull, finns det kvar biljetter? Snabbt gick jag in på ticnet och det visade sig att det faktiskt fanns bljetter kvar till Avicii konserten första mars. 
Snabbt väckte jag Botilda och berättade att jag hittat biljetter för 300 och jag frågade om hon ville gå med mig, hon sa ja så sen ringde jag mamma och sen gjorde jag en beställning från hennes konto. 
Två biljetter till Avicii den första mars för 645 kronor TILLSAMMANS är verkligen ett bra pris!
Kommer tagga sjukt mycket i 116 dagar, enda fram tills konserten. 
 
 
Kommer bli en fett skön vecka för mig. 
Onsdag - Studiedag
Torsdag - Får gå tidigare från skolan för att jag, mamma och Botilda ska åka på kryssning och bussen från Järna till båten går 14:35.
Fredag - Är på Krysning
Lördag - Jobba kanske? hursomhelst så är det helg och det är nice.
Söndag - Chill dag.
 
Kanske glömt att nämna att jag ska åka på kryssning? Men jag säger det nu i alla fall. 
Ska bli fett kul :)
 
- Beata Guthenberg
 
 

HUNTERS

Hej babes! 
Ledsen för att jag inte bloggat på ett tag men inspirationen är inte på topp och inte heller min lust till att blogga. Har hursomhelst haft två helt okej dagar som början på veckan. 
Hämtade ut ett paket idag från posten och det innehöll ett par hunters som jag beställde igår kväll (snabb leverans, det gillar vi!) och är super nöjd. Har velat ha hunters bra länge nu och jag har suktat efter dom ett tag, men jag har av någon anledning aldrig köpt dom, tills nu. 
Köpte mina på komplett.se för 755 kronor och rekomenderar verkligen denna sida, sidan har fina varor, bra service, snabb leverans och bra priser!
 
 
Idag har jag också gymmat med Olivia på Friskis & Svettis och jag beställde också biljetter till en viss konsert som jag verkligen inte kan fatta att jag ska gå på. OMG!!
Vilken konsert det är jag ska gå på tänker jag avslöja alldeles strax, ni kan ju kanske gissa så länge? ;)
 
- Beata Guthenberg
 
 
 

Air Force eller Air Max?

Är sugen på ett par Nike skor. 
Tycker om Nike Free Run 3 ganska mycket, men också den höga modellen av Air Force och ett par hel vita Air Max 90. Just nu står det väll mest mellan Air Force och Air Max, men jag behöver eran hjälp! Vilken tycker ni är snyggast? Air Force eller Air Max?
 
 
Kram!♥
 
- Beata Guthenberg
 

Dagens val

Såhär såg min outfit ut idag!
Matchade min blommiga peplum topp med mina hollister jeans, en kofta, scarf, klocka, min döskalle väska och ett par läder boots.
 
 
Kofta - H&M 199 :- // Tröja - Bik Bok 149 :-  // Klocka - Ur&Penn 250 :- // Scarf - minns ej // Väska - Rinascimento 399 :- // Jeans - Hollister 590 :- // Läder boots - Din Sko 899 :-
 
 
- Beata Guthenberg

Första november


 
Första november idag, helt förvånad över vad tiden flyger iväg. Det var ju inte så länge sen det var sommar...? 
Hursomhelst, november är väll typ den onödigaste månaden? Vädret brukar inte vara någon hit och månaden är bara i vägen. Hoppas i alla fall att denna november blir en bra månad! Men hallå?? IT'S FRIDAY!
 

 
- Beata Guthenberg