Bloggpaus

 Jag vet att jag har varit frånvarande här på bloggen och inte uppdaterat alls så bra men det finns anledningar till det, en av dom är att en trojan har "drabbat" min dator (gjorde för ett bra tag sen nu...) och min dator strular som fan. Ursäkta mitt språk. Dessutom går det inte att ladda över bilder till min dator, jag är också sjukt trött på min bloggdesign och det känns som alla bilder jag tar blir dåliga med min iPhone. 
Och på toppen av allt detta så har jag ingen inspiration till bra blogginlägg och egentligen inte någon lust heller, vilket är tråkigt :/ En blogg paus känns ganska lägligt för mig men det kanske händer att jag poppar in nån gång ibland under den här tiden och skriver ett inlägg eller två. Jag hör av mig igen när jag har hittat min inspiration, jag hoppas att det inte dröjer länge. 
 
 
 
- Beata Guthenberg
 
 
 

Gossip Girl marathon!

Startar dagen med en härlig frukost och början på ett långt Gossip Girl marathon. 


XOXO (skämtosido) 

- Beata Guthenberg

Igår och idag!

Igår kväll åkte jag också till Olivia där jag sov över. Vi nördade Gossip Girl och gjorde riktigt goda våfflor :)


Åkte hem redan vid tolv tiden idag och nu sitter jag på tåget mot Södertälje Centrum. Jag ska möta upp Erik så ska vi gå och fika :)

- Beata Guthenberg

Fika fika fika

Igår fyllde min pappa 55 år så detta firade vi med en mysig fika på stan! :)


- Beata Guthenberg

Yesterday

Hej babes!
Dålig uppdatering på bloggen jag vet. Men jag har inte haft lust att blogga på senaste tiden :/ Hursomhelst, igår blev det en kul dag i Stockholm med Botilda. Vi shoppade, åt middag och åt frapino på stan :)




Köpte: Äkta löshår från TajMahal samt clips. Köpte också ett mobilskal från H&M och ett par super fina örhängen från en liten smyckesaffär på Drottninggatan. 

Puss babes!

- Beata Guthenberg

Julklappar!

Hej på er!
Har precis öppnat alla mina presenter och är hur nöjd som helst! :)


1. Bok på engelska: The Perks Of Being A Wallflower
2. Handgjort halsband
3. Foundation
4. Ask till halsbandet
5. False Lash Wings mascara 
6. Dove body lotion
7. Espresso House presentkort
8. Bio presentkort
9. Mini kallender
10. Mobilskal: Keep Calm and Party On
11. Gulligt mobilskal med blomma på
12. 1100 kronor!
13. Bling bling hörlurar 
14. Body Butter
15. Gulligt anteckningsblock
16. VS bodymist: Sheer Love
17. VS bodymist: Strawberries and Champagne
18. VS påse

Ej med på bild:
1. En svart lurvig filt
2. En kudde
3. Fint örngott 
4. Matchande lakan
5. Raggsockor
6. VS bodymist: Love Spell

Vad har ni fått i julklapp och är ni nöjda med era presenter? Kommentera! :)

- Beata Guthenberg


Julafton!

Godjul på er alla kära läsare! 
Jag hoppas ni alla får en fin dag med massa presenter, godsaker, trevligt sällskap och med kalleanka :) 
Startade dagen med en god jul frukost och senare gick jag,Botilda och mormor över till pappa där vi fikade, spelade Alfapet, åt lunch och öppnade paket. 
Snart ska vi över till mamma igen där vi ska se på kalleanka :)



Kram! 

- Beata Guthenberg

Min dag

Godkväll alla kära läsare!
Bara två timmar kvar innan julafton. Mormor och morfar är här nu och vi har ätit en god middag, efterrätt och små pratat :) Riktigt roligt att träffa dom, inte träffat dom sen i Augusti för att dom bor i Göteborg så det ska bli riktigt mysigt att fira jul med dom! 

I köket är det julmysigt :)





Ska bli kul med julafton imorgon, mysigt också :) Hoppas ni alla sover sött inatt och om vi inte hörs imorgon så vill jag hälsa er alla en riktigt god jul!! 

- Beata Guthenberg 


Dagen före doparedagen!

Godmorgon! 
Dagen innan julafton idag dåra, har inga planer för dagen men det blir väll lite mys hemma med familjen. Idag kommer dessutom mormor och morfar hit från Göteborg för att fira jul med oss. Så de ska bli kul att träffa dom :)

Igår tog vi in julgranen och pyntade den, visst blev den fin? 


Botilda myser med fina Mango.



Hoppas ni alla får en fin dag! :)

- Beata Guthenberg


Dagens outfit!

Godmorgon babes! 
Fjärde advent idag och dagen före dagen före doparedagen. Mamma ska snart hämta upp mig så ska vi åka till Willys och handla jul mat. Sen efter det ska jag flytta till henne. 
Bild på dagens outfit! 


Mössa - NK (699), Hollies jacka - SALT (2995), Odd Molly blus - Johnells (1198), Kristen Jeans - Ginatricot (499), Nike Air Force - Footlocker (799). 

Hoppas ni alla får en fin dag! :)

- Beata Guthenberg


VS bodymistar

Hej babes! 
Sov över hos Olivia igår men kom hem tidigt idag, runt halv elva tiden faktiskt. 
Igår åt vi chips och kollade på Dirty Dancing, sen så fick jag min julklapp av Olivia också. Fick en Victoria's Secret body mist (Love Spell), hade önskat mig den av henne så blev riktigt glad :) 


Av mig fick hon också en Victoria's Secret body mist fast Pure Daydream.

Nu har jag iallafall två stycken VS bodymistar,så det går framåt haha. Hoppas jag får fler i julklapp sen :) Tänkte faktiskt beställa fler sen efter jul, bl.a Mango Temptation, Pure Daydream och kanske Such A Flirt. Ska hursomhelst beställa fler snart :)

- Beata Guthenberg


Stocholm, New in!

Hej babes!
Haft en wonderful dag i Stockholm med min kära syster Botilda. Vi gick i affärer, shoppade och åt lunch på Urban Coffee, en lyckad dag på stan skulle jag kalla det!




På bilden ovan ser ni tre saker som jag köpte idag: Kofta - Ginatricot (199), Jeans - Ginatricot (499), Mössa - NK (699)! Är riktigt nöjd med dagens köp :) 

- Beata Guthenberg

Julavslutning

Idag fick jag äntligen jullov. Lovet har verkligen varit efterlängtat, så det är så skönt att lovet äntligen är här. Kan inte ens beskriva med ord hur skönt det är haha. Hursomhelst, efter en fin avslutning och några ord från våran klassföreståndare Johan inledde jag lovet med shopping i Stockholm. 

Bilder från avslutningen!



Håll utkik för snart kommer det upp inlägg på bloggen om min dag i Sthlm!

- Beata Guthenberg

JULSKYLTNING



 
På Stockholms gator syns julskyltningar överallt. Tycker det är så mysigt, men det känns fortfarande inte som jul när snön inte är här. På bilderna ovan ser ni Åhléns Citys julskyltning. 

- Beata Guthenberg


Stockholm

Hej babes! 
Ledsen för att jag inte hann blogga igår men jag hade fullt schema, stannade kvar med Olivia i Sthlm efter att vi gått på bio med klassen så mötte vi upp Botilda. Sen strosade vi runt på Drottninggatan och kollade in all fin julpyntning innan vi sen åkte och jobbade. Sen sov Olivia över hos mig och nu sitter jag på bussen mot tandläkaren! :)






Sen ska jag hem och baka lussebullar med pappa, mysigt! :)

- Beata Guthenberg

VARM CHOKLAD!

Varmchoklad är ju bara för gott!


- Beata Guthenberg

Gymmet

Hej babes! 
Slänger in ett snabbt inlägg i pausen mellan kissande hunden och situps. Är på gymmet och kör. Skulle egentligen gymmat med Olivia men det blev inte så...Att gymma själv är ingen vidare men sånt är livet. Bara att köra på :) 
 


Hörs senare! 
 
- Beata Guthenberg

TREDJE ADVENT

Hej tredje advent, hej söndag! 
Ja visst är det sjukt? Att tiden gått så fort...Får jullov redan om sex dagar. Ska bli så skönt och mysigt :)

Mamma fixade en mysig frukost imorse! 


Idag har jag inte gjort så mycket, slöat mest hela dagen...Är så otroligt trött. Flyttat till pappa idag också. Imorgon tänkte jag nog ta en sväng till gymmet i alla fall. Var ett tag sen nu...

- Beata Guthenberg


Ge mig nu!!

 
Slängde ihop ett kollage lite snabbt på några av de sakerna jag är sugen på just nu. 
Högst upp på listan står nog Daniell Wellington klockan, riktigt snygg enligt mig! :) Fråga mig om du vill veta vart någonstans du kan få tag på dessa saker!
 
- Beata Guthenberg
 

VS SHOW 2013!

Kollade precis på Victoria's secret fashion show och jag blir lika chockad varje gång. Showen är alltid så himla vacker och modellerna är så smala och ser perfekta ut. Fascineras verkligen av hur dem som designar kläderna fortfarande kan ha så många idèer kvar, när det är så sjukt många olika outfits på bara en visning. 
 
 
Showen hittar du enkelt på youtube om du söker på Victoria's Secret fashion show 2013 full.
 
 
- Beata Guthenberg
 
 
 

 
 

Friday

Tja babes! 
Fredag idag, shit vilken efterlängtad dag asså. Dagen har gått fort tack och lov, och efter skolan åkte jag med Olivia in till Södertälje och köpte Odd Molly blusen jag hade lagt undan på Johnells. Sen tog vi också en fika på Castello innan vi sen åkte hem. På tåget mötte vi också Emma och Filippa så vi satt och pratade med dom ett tag. Sen köpte vi lite gott på vägen hem. #fredagsmys








Tröjan är för er som undrar köpt på Johnells i Södertälje och kostar 1998 kr.

- Beata Guthenberg

Onsdag

Hej babes!
Ledsen för den sena bloggningen men glömde totalt bort att blogga. Hursomhelst, spenderade min dag hemma idag, somnade jätte sent igår och sen när jag vaknade hade jag jätte ont i magen. Men efter ett par timmar och en alvedon tablett blev det mycket bättre så jag åkte och mötte Botilda i Södertälje. Vi hade tänkt gymma men ingen av oss hade ork till det så istället blev det jul shopping och fika. Mysigt.


Testade också denna Odd Molly blus på Johnells i Södertälje, bad dem lägga undan den åt mig tills på fredag för är riktigt sugen på att köpa den. Tycker den var riktigt fin, vad tycker ni?



Hoppas ni i alla fall sover gott inatt, hoppas att jag också gör det.. .:)

- Beata Guthenberg

Hemma från skolan

Godmorgon babes! 
Hur mår ni denna morgon? Jag mår helt okej men jag är fruktansvärt trött. Det är därför jag sitter här och bloggar, jag är hemma från skolan. Jag ligger ner bäddad under flera tecken i soffan och kollar på tv. Riktigt mysigt må jag säga :) Behövde verkligen det här, att bara vara hemma och vila.
 
I brist på bilder slänger jag in två från den gamla goda tiden i Georgia, USA.
 
Hoppas ni alla får en bra dag! :)
 
- Beata Guthenberg
 
 

Today

Hej babes! 
Har ni haft en bra dag? Min dag har i alla fall varit okej. Var bara ett par timmar i skolan innan jag sen åkte hem. Var riktig trött och hade bara eurytmi och bild dom två sista lektionerna. Väl hemma åt jag mat med Botilda och Filip, det blev deras frukost och min lunch. Sen så har jag jobbat idag också, med Botilda, det gick väldigt bra må jag säga :) 


Nu sitter jag på tåget hem, hoppas ni alla sover gott inatt! :)

- Beata Guthenberg


Sko tips!

Här kommer ett par "sko- tips" för dig som är sugen på att köpa skor! ;) 
 
 
1. (Från vänster sida) HUNTERS är både snyggt men också praktiskt att ha när det är lerigt eller regnar. Jag köpte mina för 755 :- på komplett.se! 
 
2. Nike Air Force 1 GS, dessa höga Nike Air Force köpte jag på Footlocker för 799 :- och jag är typ kär i dom, jag är sååå nöjd med mitt köp!!
 
3. Dessa brun/beiga skor är ursnygga med raggsockor och kostar endast 299 :- på H&M, perfekt för dig som har en liten budget och måste anpassa dig! :)
 
4. Dom här coola läder bootsen med nitar på köpte jag på Din Sko för 899 :-  och dom kan lätt piffa upp en söt, enkel outfit så att den blir lite tuffare.
 
 
Kram!
 
- Beata Guthenberg

Stockholm med Elise!

Hej babes! 
Blev en super mysig dag med Elise i Stockholm. Blev en hel del shopping men de blev också smoothie i gallerian, brända mandlar och julklappar på listan. 
Hade ju tänkt köpa en mössa med pälsboll på från NK men dom var tyvärr slut. Så äntligen köpte jag mina efterlängtade Nike Air Max 1 GS (höga).






Nästa: läsa i boken Elsas Värld av Sofi Fahrman och sedan sova.

Hoppas ni alla har haft en bra dag! :)

- Beata Guthenberg


TOWARDS STOCKHOLM!

Andra advent nudå och bara 12 dagar kvar tills jag får jullov. 
Helt sjukt vad tiden går fort. Idag ska jag med Elise åka in till Stockholm och shoppa, käka god mat och typ ha det allmänt mysigt. Olivia kunde tyvärr inte följa med vilket är synd men det blir nog kul ändå :)
 
 
Bara för att jag själv inte tagit några frukost bilder, så får ni ett par weheartit bilder. 
 
- Beata Guthenberg
 
 
 
 

Jobba jobba jobba

Tja babes! 
Haft en ganska bra dag, jobbade som sagt med Olivia i Hässelby, var riktigt kallt och jobbigt att gå runt med hinken med tulpaner. Jäkligt jobbigt faktiskt. Men tiden gick ganska fort och vi fick sluta en timme tidigare också, sen så tjänade jag ganska bra med pengar också :) Medan vi väntade på tåget på centralen passade vi också på att käka lite, blev burgerking. 
 
 
Imorgon ska jag dra in till Stockholm med Elise och Olivia & shoppa så det ska bli riktigt kul. Sen så ska jag flytta till mamma också!♥
 
- Beata Guthenberg
 
 

Lördag morgon!

Godmorgon!
Vaknade precis, gick mot fönstret och tittade ut. Möttes av ett snötäckt landskap. Så himla fint. 
Tänkte snart klä på mig och äta frukost, för vid elva så drar jag med Olivia till Hässelby Strand för att jobba. 
 
 
 
Hoppas ni alla får en fin dag!♥
 
- Beata Guthenberg

Dom senaste dagarna

Hejsan babes! 
Som ni kanske har märkt så har jag inte varit aktiv här på bloggen dom senaste dagarna och inte bloggat någonting alls faktiskt. Jag har helt enkelt tagit en liten blogg paus. 
Men nu är jag tillbaka igen och hoppas på att kunna blogga så ofta som möjligt. 
Har ju hänt en del dom senaste dagarna då jag inte bloggat så jag tänkte berätta lite om det.
 
Först och främst så köpte jag ju min efterlängtade Hollies jacka i söndags och jag är verkligen super nöjd. Den håller värmen jätte bra och är dessutom väldigt snygg, så tummen upp för den!
 
 
I söndags så såg jag också på Catching Fire med Botilda på sergel i Stockholm. Filmen var verkligen hur bra som helst. Så mycket bättre än ettan. Vi åt också middag i Stockholm och mumsade på varsin frapino på Espresso House.
 
 
Här om dagen kom också första riktiga snön, sååå mysigt!! Självklart finns det nackdelar också men låt oss hålla oss till det positiva! :)
 
 
Så, det var väll lite om vad som hänt de senaste dagarna. Hände ju lite där i mellan också såklart, gymmade och jobbade också t.ex. Påtal om att jobba, ska faktiskt iväg och jobba imorgon med Olivia. 
Blir tredje gången den här veckan, det är tufft men behöver verkligen pengar nu när det är december och allt. Man måste ju köpa julklappar osv. :)
 
Hursomhelst, hoppas ni alla trogna läsare sover gott inatt! 
Kram.
 
- Beata Guthenberg
 
 
 
 
 

Middag på Nancy's med sis!

Idag åkte jag till gymmet efter skolan och gymmade med Botilda. Efter det så drog vi till Nancy's och åt middag, riktigt gott var det! Trevlig sällskap också :)
 

Imorgon tänkte jag jobba :) Vi hörs, puss och kram! 
 
- Beata Guthenberg

Första december & första advent

Godmorgon babes!
Idag är det första advent, första december och söndag. Sitter just nu på bussen med Botilda och hennes pojkvän Filip. Jag och Botilda ska till Stockholm och shoppa, samt se på bio (Catching Fire) ska bli nice :) 



Det var typ allt jag ville säga, hoppas ni får en fin söndag allihopa! 

- Beata Guthenberg