Nancy's

Hej babes!
Jag käkade på Nancy's här om dagen och det är ju bara för gott! Hade dessutom bästa sällskapet, Botilda! :)




Puss & kram, Beata.G 

Odd Molly kofta

Eftersom att jag inte bloggat på ett tag insåg jag nyss att jag inte visat er Odd Molly koftan jag köpte på rean på Johnells för två veckor sedan. I vanligafall kostade den 1800 så nu kostade den 900. Jag har kollat på den ett tag så det var kul att det var 50 % rea så att jag kunde köpa den :)



Är riktigt nöjd med köpet och dessutom så är den riktigt snygg till min Odd molly blus :) 

Hugs and kisses, Beata G

VINTER




Snö är kallt, blött och trist, men det är också vitt,ljust och vackert. 
 
Hugs and kisses, Beata G

Bästa vännerna

Jag har nog dom finaste vännerna ever. Dom är bäst och jag älskar dom! 


Varit en ganska bra dag idag, hur har er dag varit? :) 

Hugs and kisses, Beata G

Thailändsk mat

Här om dagen käkade jag thailändsk hämtmat från thai vagnen här i Järna. Och det är ju seriöst bara för gott!!! Mums. 
 
 
Tycker ni också om thai mat? 
 
Hugs and kisses, Beata G

Trowback - Summer 2013

Shit vad jag saknar sommaren asså. Jag saknar Gotland, jag saknar Dalarna, jag saknar Norge. Var den bästa sommaren som jag har varit med om hitills och jag tror inte att denna sommar kan slå det. Nedanför ser ni ett par bilder från våran Gotlands resa i somras med klassen sista veckan innan sommarlovet.  
 
Vill så himla gärna bara komma bort från detta grå, tråkiga, kalla och snöiga land. Vill typ åka till Thailand eller Teneriffa. Allt är fan bättre än det här!! Det hjälper inte direkt att Olivia, min bästavän ska åka iväg till Gran Canaria i en vecka på torsdag. Jag är såååå avundsjuk på henne. Funderar på att låsa in henne i en garderob och sno hennes flygbiljett....
 
Hugs & kisses, Beata G
 
 
 

Tisdag

Hej babes!
Sitter just nu i skolbänken på Tullinge Gymnasium. Hälsar på Botildas skola idag för att se lite hur det är, det är ganska smart med tanke på framtida gymnasium val. Ska trots allt börja gymnasium nästa år! :)


Körde också ett grymt hårt pass på gymmet igår så har värsta träningsvärken, men trots det ska jag tillbaka till gymmet idag med Botilda!
Beach 2014 liksom!


Fick bara lite "blogg-sug" så tänkte mest säga hej och slänga in ett inlägg! 

Hugs and kisses, Beata.G

information till er

Hej svejs älskade blogg.
Ursäkta för att jag inte bloggat på ett tag men under den här tiden har jag verkligen insett hur väl behövlig denna blogg paus har varit och ärligt talat fortfarande är. Jag har så mycket som jag måste hinna göra varje dag och inte nog med, jag stressar över att det känns som om det inte finns tillräckligt med dagar i veckan. Så just nu vet jag inte hur jag ska ta tag i bloggningen igen på riktigt och hur jag ska ha tid till att blogga. Så det jag försöker säga är att bloggen kommer stå tom tills vidare, jag kanske som sagt bloggar ibland men för det mesta så kommer det inte att uppdateras så mycket. Bloggningen kommer bli regelbunden och förbättrad förhoppningsvis sen när jag tagit tag i det som hindrar mig. Annars, ett försenat "Gott nytt år!" till er alla :)
 
 
Hugs and kisses, Beata.G
 
 
 

Dagens outfit!

Tja babes! 
Fick lust till att blogga lite så jag kör på. Tänkte visa er dagens outfit!


 Mössa - NK // Hollies jacka - SALT // kofta - Ginatricot // T-shirt - Hollister // Kristen jeans - Ginatricot // läder skor - Din Sko // Väska - Rinascimento.

Puss på er! 

- Beata Guthenberg