FASHION TOAST

Att matcha och att kombinera, tröjor och linnen, koftor och jackor, byxor och kjol, väskor och skor. 
Nånting som jag brinner för, nånting som fascinerar mig. Mode, ett ord som så många tjejer som jag kämpar för att fullfölja, nånting som dom beundrar. 
 
 
1. Rosa kofta - Sisters // Linne - Hollister 
2. Svart kofta - H&M // Linne - Bik Bok // Skärp - H&M
 
- Beata Guthenberg
 

NEW ON INSTAGRAM

 
Nytt på min instagram sida @bealovisa 
 
1. Gamla stan i Stockholm 
2. Shopping
3. Frapino på stan med @botildah
4. Mamma dansar 
 
 
- Beata Guthenberg

TISDAG & ONSDAG

Hej på er!
Vilken härlig start på dagen, vaknade tjugo i nio och kunde knappt ställa mig upp pga alla hamrarna som hamrade i mitt huvud. Aldrig haft en sån huvudvärk, men efter en god frukost och en voltaren mår jag nu bättre. Igår spenderade jag min förmiddag på gymmet, var inte taggad alls så tittade mest på när Botilda gjorde 1000 armhävningar, situps, benböj och jag vet inte vad. Men nu efter att ha fått lite inspiration är jag fast besluten med att skaffa en ny diet som håller och som är bra för mig och att jag ska börja träna regelbundet igen. Men igår kväll fick det ändå bli lite godis och andra onyttigheter när Emma sov över här, jag, Botilda och Emma kollade på The bling ring och snackade lite skvaller sådär på kvällskvisten. Men idag ska det allt bli andra bananer, inga onyttigheter numera. #fitmotivation 
 
 
 
- Beata Guthenberg
 
 

Måndags shopping!

Toppen dag i Stockholm blev det.
Började med en trip till Gamla Stan där Botilda tog navel piercing. Sen följde ett par härliga timmar med shopping och lunch på stan. Fick bli donken. Fick med mig ett par läder boots från Din Sko (899 kr), en tröja från Bik Bok (149 kr) och en underbar handkräm från Make Up Store (85 kr)! :)
 


 
Älskar Gamla Stan, så himla mysigt med alla små gator och fina cafén.
 


Hoppas ni alla har haft en fin måndag!
 
- Beata Guthenberg

Stockholm nudå!

Godmorgon babes! 
Hur mår ni idag? Jag mår awesome, tjänade fett med pengar igår ;) 
Kom hem riktigt sent pga att tågen var inställda men sov gott tills klockan tio idag i alla fall då Botilda väckte mig! 
Nu sitter jag redan på bussen med Botilda, vi ska till Stockholm och shoppa, igen haha :) Älskar höstlov!
 


- Beata Guthenberg

Lördags shoppping!

Tja!♥
Ledsen för att det inte blivit några inlägg på hela dagen, men jag skrev ett inlägg tidigare men det publicerades aldrig...Hursomhelst, hur har er lördag varit? Min har varit super.
Drog in till Stockholm med Olivia redan halv tolv och spenderade i stort sätt hela dagen där. Riktigt härlig start på höstlovet må jag säga, vi gick i affärer, shoppade, drack kaffe och mumsade på riktigt goda grillade mackor med pesto, mozzarella och kyckling från 7-eleven. 
Fint väder var det också tills det började regna men då skulle vi ändå åka hem. Hjälpte dessutom Olivia hitta en snygg vinterjacka och den var verkligen super fin. Kommer sakna henne, hon ska spendera hela lovet i Dalarna med hennes familj hos hennes mormor och morfar. 
 
Detta var det jag fick med mig hem, en svart kabelstickad gant tröja och en svart väska med en döskalle på!
 
 
Imorgon tänkte jag jobba, blir många timmar. Från halv två till nio närmare bestämt. Ska också flytta till mamma imorgon, fullt schema!!
 
- Beata Guthenberg
 
 

Jackor från Svea

 
Två olika jackor från märket SVEA. 
Tycker båda jackorna är väldigt snygga och funderar faktiskt på att köpa en ny vinterjacka. Tycker väldigt mycket om den till höger så kanske den skulle kunna vara något? 
Den till vänster är också väldigt snygg men den är nog lite mer än höst eller vår jacka. 
Den till vänster kostar 1.795 kronor på nelly.com och den till höger kostar 1.695 på nelly.com!
 
- Beata Guthenberg
 

Fredag och sjuk passar inte ihop...

 
Hello party people, it's friday!
Och jag ligger hemma sjuk...Jobbade igår med Olivia, sålde tulpaner och det gick ganska så bra. Men tågen var försenade på vägen hem så kom hem väldigt sent (typ halv tolv). Men vi fick i alla fall i oss en god fika på 7-eleven innan vårat jobb pass började. 
 
 
Men har ju som sagt varit lite krasslig hela veckan med förkylning, snuva, ont i huvudet mm...Men jag har kämpat och gått till skolan i alla fall för att jag ville bli klar med alla prov, glosförhör och redovisningar istället för att behöva göra dom efter höstlovet.
Men nu fick det bli så, matteprovet får jag helt enkelt göra veckan efter höstlovet. Är lite smått febrig och har lite ont i huvudet så hade bara tänkt gosa ner mig i min säng och kolla på dom nyaste Hart Of Dixie avsnitten som jag fortfarande inte sätt och det nya PLL avsnittet. Därefter kanske lite Andra Avenyn också. Åh just nu tackar jag verkligen Botilda och Emma för att dom gjorde kokosbollar igår, precis vad jag behöver just nu ;)
Kram!♥
 
- Beata Guthenberg
 

Gott innan gymmet

 
 
Unnade mig en kaffe och en kanelbulle idag innan gymmet. Gick riktigt bra föresten, vi testade på många nya maskiner och övningar och lärde oss en hel del. Var riktigt tufft och jobbigt men efteråt kändes det jätte bra :)
 
- Beata Guthenberg
 

Redovisning

Har precis redovisat om Kid Cudi nu på musik lektionen med Olivia och det gick jätte bra :) Nu är det bara tre prov kvar att avklara denna vecka innan vi äntligen får höstlov!  

 
 
Efter skolan hade jag tänkt åka till gymmet med Botilda, hörs senare, kram!
 
- Beata Guthenberg


Todays Outfit

Ungefär såhär såg dagens outfit ut idag. 
Förutom att min hoodie ser lite annorlunda ut men den är rosa och av märket Hollister, så sak samma. 
Ligger just nu begravd under hundratals skolböcker och läxor känns det som. Är dessutom förkyld, är snuvig och har ont i huvudet och i halsen men känner att jag inte kan bli sjuk med tanke på hur många prov vi har denna veckan. Gud så jobbigt, hoppas i alla fall att ni har det bra!♥
 
- Beata Guthenberg
 

VARM CHOKLAD

Var en ganska så okej dag idag med tanke på att det är måndag. 
Skoldagen passerade förbi ganska så fort och efter det åkte jag och Olivia till Södertälje och beställde varsin varmchoklad på Cafè Tratten. Satt och myste en stund inne i värmen och pratade lite, men sen kom vi på att vi glömt anteckningsblocket hemma hos mig och kunde därför inte skriva på texten om Kid Cudi som vi ska redovisa om på onsdag. Så vi begav oss kort därefter hem och skrev texten här istället, Olivia åkte för en halv timme sen och jag ska snart gå och lägga mig. Hoppas ni alla har haft en bra måndag!♥
 
 
Kram!
 
- Beata Guthenberg
 
 
 

Kvälls fika!♥

Ledsen för den dåliga bloggningen men just nu prioriteras tyvärr inte bloggen, utan jag värdesätter andra saker mer, så som skolarbete, kompisar, träning och jobb. Egentligen är det ju meningen att bloggen ska få ta en del av detta och jag är ledsen att det inte varit så på senaste tiden. 
Riktigt mysigt hade jag och Botilda det igår, åt varsin cupcake som jag bakat och drack te till det, mysig kvällsfika liksom!♥
 
 
Vart en ganska så chill söndag, kollade rätt mycket på Andra Avenyn och flyttade dessutom från mamma till pappa. Vad gjorde ni igår? ♥
 
- Beata Guthenberg
 
 
 

Saturday

Lördag, gud vad veckan svept förbi med väldans fart.
Känns som om det var lördag iförrgår eller nått, men nu är det lördag igen i alla fall. Hade planer på att åka och gymma och sola solarium idag, skulle tagit busen 12.35. 
Hade gått till busshållsplatsen och allt och skulle precis gå på bussen när jag kom på att jag tappat bort mitt hänglås. Så tog inte bussen till gymmet, för jag vill ju inte riskera att mina saker blir stulna. 
Hade tänkt gymma med Olivia lite senare istället för hon har ju hänglås men hon har ganska så fullt upp så tror inte hon hinner. Får se vad som händer idag.
 
 
Vad ska ni göra idag? ♥
 
- Beata Guthenberg
 

♥ ANDRA AVENYN ♥

Älskar andra avenyn, började kolla för någon vecka sen och dom första avsnitten var verkligen inte alls bra. Men Botilda som sätt väldigt långt på serien sa att den blev jätte bra senare så jag fortsatte att kolla. Nu har jag kollat flera avsnitt och tycker att den är ruggans bra! 
Älskar Kim i serien, han är verkligen dö snygg och dör lite varje gång han syns på skärmen.
 
 
Verkligen ett serie tips från mig, så mysigt att ha något att titta på nu när det är höst och vintern närmar sig. Snöade i natt föresten, helt sjukt. Vaknade och tittade ut genom fönstret och såg att det låg lite flingor på marken, snacka om att jag blev paff även om det bara var jätte lite snö. 
 
- Beata Guthenberg
 
 

Shoppa loss på gatorna i Stockholm!

 
 
 
Mådde ingen vidare imorse heller när jag vaknade så bestämde mig för att spendera min dag hemma istället för att åka till skolan. Botilda mådde tydligen inte heller så bra så sällskap fick jag i alla fall.
Men lite senare mådde vi båda bättre och med plånböckerna fulla åkte vi till Stockholm, vi åt frapino i solen (och det iskalla vädret) och shoppade loss. Fick med mig massa fint hem!
 
 
Hur har er dag sätt ut? 
Så skönt att det är fredag, Botilda ska sova hos Filip så blir nog ensam hemma med bara mamma. Tänkte i alla fall kolla ett par avsnitt av Andra Avenyn nu och dom två nyaste avsnitten av Hart Of Dixie på säsong tre som äntligen kommit ut, som jag har längtat!!!
 
- Beata Guthenberg

Lussebulls bakande på en torsdag!

Hemsk ledsen för att bloggen stod helt tom igår, utan några som helst uppdateringar men på senaste tiden har bloggningen mer känts som något som måste göras än något som jag faktiskt vill göra. Så den här lilla pausen har faktiskt verkligen behövts. Men nu är jag tillbaka, med nya friska tag och hoppet om ny, fräsch och bra bloggning. 
 
I tordags, det vill säga igår så bestämde jag mig för att baka lussebullar. Älskar lussebullar och tycker verkligen att det är jätte synd att man bara kan köpa dom på jul, för det är nämligen mina favorit bullar. Hursomhelst, mamma köpte saffran så vi bakade massor av lussebullar. Vi bakade ungefär 35 stycken tror jag och jag har redan nästan ätit upp alla :O
 
 
Det var en ganska normal skoldag, drack kaffe med Olivia på tio-rasten och var i skolan tills tjugo i tolv då jag tog bussen hem. Mådde inte så bra och var väldigt trött så var hemma och vilade resten av dagen. 
 
- Beata Guthenberg

Favorit produkter & Elsa böckerna

                       
 
 
 
Glömde visa er denna bild som jag tog under tiden jag fick låna en av skolans sytemkameror. På bilden ser ni några av mina favorit produkter och Elsa böckerna som jag köpte alla för 105 kronor i somras på bokus.com. Har fortfarande inte läst dom men snart så!
 
1. Coconut Passion, en av Victoria's Secret body mistar, luktar grymt gott!
2. Solana Beach, en "parfym" från Hollister.
3. Facial Scrub av märket Gunry, man får en fin och ren hud av den. 
4. Hawaiian Tropical Tanning Oil, en olja som man använder framförallt på sommaren när man solar, som skydd men också så att man blir brun. 
 
 
- Beata Guthenberg
 
 
 

CRAZY, STUPID LOVE

Såg denna filmen igår kväll, den var verkligen grymt bra. Låg uppe till tjugo i tolv och kollade, kunde inte sluta. Visste att jag skulle vara jätte trött idag om jag gick och la mig så sent men den var så bra så kunde inte sluta kolla. Dessutom så råkade jag försova mig till åtta idag så fick nog min skönhetssömn i alla fall.
 
 
Idag åkte jag hem efter skolan med Olivia och vi pluggade på vårat musik föredrag som vi ska hålla nästa onsdag.Vi funderade i typ en timme vilken artist eller vilket band vi skulle ta men vi bestämde oss till sist att vi skulle redovisa om Kid Cudi, vet inte varför vi bestämde oss för just honom men det gjorde vi i alla fall :)
Kram!♥
 
- Beata Guthenberg

Instagram nytt!♥

 
Längsen jag körde ett "Instagram nytt" - inlägg. Men här har ni, ni hittar mig under namnet @bealovisa :)
 
- Beata Guthenberg
 

Fixat till mitt rum!

Dale satt upp en hylla ovanför min klädställning när han var här och jag är verkligen nöjd med resultatet. 
                       Egentligen inte en så stor ändring men tycker det blev mycket finare än innan :)                                                                                                                          
 
 
- Beata Guthenberg

Sega söndag

Jahapp, då var det söndag. Redan. 
Hur har ni spenderat eran helg? Jag har bl.a gymmat, gjort läxor, haft film mys och inte så mycket mer. En ganska så seg helg med andra ord. Men snart är det höstlov och jag kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar. Idag startade jag dagen med en busstur till gymmet, var där redan halv elva. Pga bristen på bussar på söndagar och det faktum att alla tåg var inställda så fick jag och Botilda efter att vi gymmet gå i stan en stund i väntan på att bussen skulle gå. Åt toast på Nannsy's och testade skor.
 
 
Nu är jag hos mamma, det är söndag vilket betyder flytt-dagen. Tänkte i alla fall packa upp lite saker nu och sen ska jag skriva en önskelista för i år haha ♥
 
- Beata Guthenberg

DAGENS OUTFIT!

 
Så här såg jag ut idag! 
 
Tröja - New Yorker // Byxor - Bik Bok // Klocka - ur&penn // väska - longchamp // stövlar - minns inte. 
 
 
 
- Beata Guthenberg
 
 

God fika på Castello!

It's lördag people!
Det betyder att imorgon är det söndag, vilket betyder att iövermorgon är det måndag och då är det skola igen....
Men, se det från den ljusa sidan. Vi lever i nu:et och just nu är det helg :D
Har i alla fall spenderat min dag än så länge åt att göra klart mitt hemprov i Historia som ska lämnas in på måndag och så åkte jag med mamma och Dale till Södertälje och vi fikade på Castello. Mamma bjöd mig på en latte och en grillad chibatta med mozzarella och tomater och den gooda ört dressingen. #matorgasm. 
 
 
Hur har ni spenderat eran Lördag än så länge? :)
 
 
- Beata Guthenberg
 
 
 
 

Film mys med Bottis!♥

Super härligt med helg alltså. #diggarhelg
Hursomhelst, hade en super mysig fredag igår med familjen. Åt god tacos med pappa och Botilda och sen gick jag och Botilda och köpte Ben & Jerry's och godis. Sen såg vi på filmen "When in Rome", den var faktiskt rätt så bra! Hade i alla fall en mysig filmkväll med Bottis. ♥
 
 
Hur spenderade ni eran fredags kväll?
 
- Beata Guthenberg
 
 

MIN FREDAG!

Hej alla mina fina läsare!
Hur har eran fredag sätt ut än så länge? Haft en ganska så bra dag, fick sluta tidigare (14:40 istället för 16:00) och på gympan spelade vi basket vilket var hur kul som helst. Det var första gången jag spelade sen jag slutade innan sommaren. Insåg verkligen hur mycket jag saknar att spela, är dessutom ganska så bra på det, inte för att skryta eller så men...;) Efter skolan gymmade jag med Botilda i nån timme bara innan vi sen åkte hem och åt tacos med pappa. Nu ska vi snart välja film och ha det mys. Hoppas också på att vi går och köper choklad mohahaha.
 
 
Hoppas ni alla får en fin kväll!♥
 
- Beata Guthenberg
 
 

Dålig bloggning på senaste tiden...

Hej mina fina! 
Ledsen för den dåliga bloggningen dom senaste dagarna men tiden räcker helt enkelt inte till. Igår åkte jag i alla fall med Majken och Botilda till Tullinge och vi sålde tulpaner i fyra timmar. Sålde hela 41 bucketter! Känns riktigt bra nu i efterhand. Bara så att ni vet finns det en chans att bloggningen dom kommande dagarna inte kommer att vara på topp, har inte så mycket inspiration just nu och dessutom som jag nyss sa så räcker inte tiden till. 
Hoppas i alla fall att allt är bra med er!
 
 
Puss & kram! 
 
- Beata Guthenberg
 
 
 

♥ Favoriter ur min garderob ♥

Tänkte visa er några av mina favorit plagg från min garderob. 
 
 
1. Min sköna t-shirt från Abercrombie and Fitch, tycker väldigt mycket om den här tröjan för att den är både skön och snygg och materialet känns väldigt skönt mot huden.
 
 
2. Mitt BOY linne är också med på topplistan eftersom att den är trendig, enkel, svart och ibland kan det vara skönt att bara ha något enkelt, t.ex. ett linne :)
 
 
3. Det här linnet tycker jag väldigt mycket om, både snyggt och skönt och ger en, en svag känsla av självförtroende. Fått många komplimanger av det här linnet från Hollister.
 
 
4. Älskar detta linne, är både luftigt och snyggt och man får en känsla av frihet medan man bär det här fina linnet från Hollister. Dessutom är det väldigt enkelt att matcha vilket ger plus poäng.
 
 
5. En enkel t-shirt från Ginatricot som är lite längre där bak än där fram. Den är väldigt skön samtidigt som den också är snygg. Passar dessutom till det mesta.
 
 
6.  T-shirtens enkla modell passar perfekt med den utstickande neon oranga färgen. Riktigt snyggt att bara ha till jeans eller till andra plagg. 
 
 
7.  Den här stickade tröjan från Bik Bok passar verkligen till alla årstider. Funkar både uppknäppt som kofta eller som en tröja bara. Nätet på baksidan ger den enkla tröjan lite mer "spot-light" - känsla.
 
Kommer förhoppningsvis komma lite fler liknande inlägg i fortsättning. Hoppas att detta inlägg uppskattades och att det var intressant att läsa. Ser också fram emot att fylla på min garderob med lite nya grejer tills nästa "favoriter ur min garderob" - inlägg.
 
 
- Beata Guthenberg 

YESTERDAY

Ledsen för bristen på inlägg igår, eller rättare sagt inga inlägg alls. 
Men lusten för att blogga fanns inte alls. 
Åkte i alla fall till gymmet med Botilda efter skolan och köpte mig en kaffe innan. Trög dag på gymmet men bättre än inget alls antar jag.                                                                                                                    
 
 

- Beata Guthenberg

Sunday morning!♥

Godmorgon!
Vaknade runt nio och sen dess har jag ätit frukost, kollat på ett avsnitt av 90210 och målat mina naglar. Tänkte alldeles strax klä på mig men ville önska er alla en fin söndag först! :)
 
 
Kram!♥
 
- Beata Guthenberg
 
 
 

Belöning efter gymmet!

Riktigt lång och jobbig men härlig dag. 
Vid tolv tiden flyttade jag till pappa och sen efter en stund hos pappa kom Olivia och vi tog bussen tillsammans till gymmet. Gymmade från två till fyra ungefär. Nu är jag hemma och är grymt trött.
Efter att ha gymmat konstant i två timmar unnade jag mig själv något gott,,,lite godis!
 
 
Somnar nog närsomhelst,är sjukt trött. Ska nog bara duscha innan jag går och lägger mig. Haha jag vet att klockan inte ens är sju men jag är jätte trött...
Kram!
 
- Beata Guthenberg
 
 
 
 

Lördags frukost!♥

Sov grymt bra i natt, trots efter att ha sett en läskig skräck film (The Conjuring).
Väcktes kvart över tio av Botilda och nu har jag precis ätit en god frukost tillsammans med Botilda, Mamma, Dale och Elise. Mamma var och hämtade Dale på flygplatsen nu imorse, han bor ju i England och kommer inte hit så jätte ofta, men nu ska han vara här ett tag. 
 
 
Elise ska snart gå och jag ska snart packa mina väskor till pappa. Idag flyttar jag. 
Får se vad som mer händer idag, än så länge har jag inget planerat.
 
- Beata Guthenberg
 
 
 

Stockholm med Elise!♥

Hej fina bloggläsare!
Haft en jätte bra dag med Elise i Stocholm, åt bl.a på Subway, kollade på alla fina tvålar i affären LUSH, testade UGGS på Åhléns City och kollade på filmen "The Conjuring" på bio, mm...
Tog massa fina bilder som jag gärna visar för er :)
 
 
Kom först hem halv elva men har i alla fall haft en awesome fredag med Elise. Hoppas ni alla haft en lika bra dag!♥ Juste, filmen vi såg, "The Conjuring" var as läskig, trodde nästan att jag skulle dö haha.
 
- Beata Guthenberg
 
 
 
 
 
 

MANGO

 
Tre fina bilder tagna på Mango, hon har växt så otroligt mycket sen hon kom till oss. Då var hon bara en liten kattunge, snart är hon en fullvuxen hon katt. 
 
- Beata Guthenberg
 

Torsdag den tredje oktober!

Fick sluta redan halv två idag, drog direkt till gymmet och körde ett hårt pass med Botilda.
Åkte sen hem, åt en god kyckling wok som mamma lagat och sen har jag kollat efter bra filmer på bio imorgon och redigerat lite bilder. Ska gå på bio med Elise imorgon sen ska hon sova över, så skönt att det är fredag imorgon, vad ovanligt fort det har gått :)
 
Mina fina vänner, Olivia och Elise!♥
 
Hade lite tråkigt på stationen när jag väntade på Botilda så fotade lite haha.
 
Blir en lång skoldag imorgon, slutar fyra. Typsikt att man slutar senast på den dagen då man vill sluta tidigast, men men. Nu måste jag faktiskt plugga, hur tråkigt den än är så måste det göras!
Föresten, har fått låna en systemkamera från skolan (bilderna ovan är tagna med den) så förvänta er en massa bilder dom kommande dagarna :)
 
 
- Beata Guthenberg
 
 

Autumn sweaters!♥

På bilden hittar du mysiga höst tröjor till olika priser, i olika stilar, märken och modeller. 
Blir jätte sugen på beställa hem massa fina mysiga tjocktröjor när jag ser den här bilden.
Collaget har jag gjort på polyvore.
 
Puss & kram!♥
 
- Beata Guthenberg
 
 

En kall men mysig höst!

Hej på er alla fina läsare!
Hoppas ni alla haft en bra onsdag, trots kylan. Imorse var det fem minus, kan ni fatta det?
Helt otroligt, det är ju bara andra Oktober. Fryser som attans i min vinterjacka redan nu, undrar hur det ska gå... Idag slutade jag redan 13:20, älskar att sluta tidigare. Efter skolan åkte jag hem och pluggade och tog sen en tur till Tumba där jag fyndade en tröja på bloppis. 
Varit en ganska chill dag med andra ord, imorgon åker jag till gymmet efter skolan. Vill verkligen komma igång med träningen nu! :)
 
 
Tog den här fina höstbilden påväg hem ifrån bussen idag, tycker att den speglar allas (de flestas) bild av hösten på ett fint sätt. Löv och blad i röda skiftande färger.
Nu blir det en kopp svart te och mys med lite läxor och annat...♥
 
 
- Beata Guthenberg
 

HÅRD TRÄNING PÅ GYMMET!

Det har varit en riktigt lång dag.
Kom precis hem till middagen, jag slutade skolan två men sen drog jag till gymmet och gymmade med Botilda, så var först hemma vid sex-tiden. Körde riktigt hårt på gymmet idag, känns riktigt bra nu i efterhand.
Hade inte gymmat på nästan två veckor så kändes riktigt bra att komma igång igen!                                                 
 
Imorgon ska jag nog ta hem lite böcker och läxor och plugga. 
Slutar två imorgon med vilket är väldigt skönt, kram på er och hoppas att ni haft en bra tisdag! :)
 
- Beata Guthenberg
 

FÖRSTA OKTOBER!

Hej mina fina läsare!
Sitter nu i bildsalen klistrad framför en stor Apple dator med Olivia och fotar lite ego foton, haha. Idag hade jag i alla fall tänkt gymma med Botilda efter skolan och sen efter det drar jag nog bara hem. 
Bara två lektioner kvar innan jag slutar, skönt!
 
 
Ska bli skönt att komma till gymmet igen, var över en vecka sen nu. Jag har tagit läxor och plugg mm alldeles för alvarligt, går ju trots allt bara i åttan. Det viktigaste är att jag gör mitt bästa och inte pluggar hela tiden så att jag känner mig pressad.
Puss & kram! 
 
- Beata Guthenberg