♥ Prao- sista dagen ♥

Hej på er! 
Kom hem för kanske 50 minuter sen, sen dess har jag kollat ett avsnitt av Pretty Little Liars. Sista praodagen idag, känns ganska skönt men också på ett sätt lite tråkigt. Det har ändå varit ganska kul dem här dagarna, plus att jag kommit mycket närmare Filippa och Odelia, vilket är kul :) 
Vi skojade runt massor idag, skämtade, skrattade och töntade oss. Kändes som om allt var kul, skrattade typ åt allt Olivia sa, även fast det kanske inte var så roligt.
Vi fick inte baka så mycket idag, fick mer skala sparris och skära potatis, plus ta hand om disken. Men sen fick vi ockå doppa chokladbiskvierna i choklad och så fick vi baka mini tårtor!♥
 
 
Bjuder också på lite töntiga bilder ;)
 
Haha, Filippa sprutar vatten på Odelia och Olivia tittar på!♥
 
 
 
Tänkte packa lite nu, imorgon ska vi ta med oss packningen till skolan som vi ska ta med oss till Gotland, (vi ska till Gotland med klassen på måndag) så ska vi packa in det i skolans mini-buss. 
 
Lite kul, planerade med Filippa och Odelia att vi ska ha ett pyjamas party nu i början av sommarlovet. Hoppas det blir av, för det skulle vara jätte kul och mysigt!♥
 
- Beata Guthenberg
 

Kommentarer

kommentera här?:

ditt Namn:
remember me?

E-postadress: (publiceras inte)

har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback