♥ Dalarna med Olivia ♥

Bloggen är verkligen inte på topp just nu. 
Men det ska bannomej ändras!!! Varit i Dalarna i en vecka nu, utan nternet. Hann bara förbereda ett par tidsinställda inlägg innan vi åkte och det har bloggen fått lida av. Men tur att jag i alla fall hann förbereda ett par stycken så att inte bloggen stod helt tom. 
Är hemma nu igen, vilket känns skönt men också lite tråkigt. Är bara här hemma i Järna i tre dagar innan jag åker till Norge dock :) 
Här kommer en bamse bildbomb med massa bilder från min vecka i Dalarna, åkte som sagt dit med Olivias familj och bodde på hennes morfars och mormors vandrarhem i Fredshammar. Hennes morfar har också varit våran klass föreståndare från ettan till femman innan han sen slutade.
Hade det såååå kul där uppe. 
Badade i älven, i sjöar, lekte med Bella (hunden), åt god mat, såg på när andra hoppade fallskärm, åkte och kollade på ett vattenfall, plockade hjortron och blåbär i en myr.
Badade med Bella,kollade på ett bröllop,jobbade,,,,och massa annat kul. 
Det var dessutom jätte kul att träffa Olivias kusiner och släkt, alla var väldigt trevliga!!
Tjänade sammanlagt ihop 710 kronor vilket känns jätte bra! 
Längtar redan tillbaka till Dalarna, det var så kul!!
En vecka är en ganska lång tid och då hinner man ta massa bilder, orkade inte ens redigera dom här bilderna eftersom att dom var så många men hoppas det går bra i alla fall. 
Kommer säkert lägga upp mer bilder senare i fler inlägg ♥ :)
 
- Beata Guthenberg

Kommentarer

kommentera här?:

ditt Namn:
remember me?

E-postadress: (publiceras inte)

har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback